Hartwallin perhe yhtenä osana kertomassa HAPPY-perheen ainutlaatuisista projekteista perheyrityksille globaalisti.

Venetsiaan kokoontui 10.-12.10.2018 vajaa 600-päinen joukko perheyritysten edustajia vuosittaiseen FBN International World Summit –konferenssiin. Hartwallin, Ahlströmin ja Pauligin perheet  olivat mukana edustamassa perheyrityksiään itse konferenssissa, sekä lavalla kertomassa osallistujille yhteisestä HAPPY-projektista. Kolme vuotta kestävä projekti tukee vammaisten lasten inklusiivista koulutusta Vietnamissa. Lisäksi kerroimme tuloksia HAPPY:stä poikineesta, yhteensä 43 suomalaista perheyhtiö-tahoa aktivoineesta, YHDESSÄ (TOGETHER) -projektista, joka tuki niin ikään UNICEF:in kautta Syyrialaisia lapsia Syyriassa ja lähimaissa.

Koko seminaarin pääaiheina oli kolme teemaa: Jakaminen, Muutos ja Johtaminen. HAPPY-perheen viesti otti kantaa ”Jakaminen” –osioon, ja kysyimmekin yleisöltä, kenellä on valta ja velvollisuus vaikuttaa siihen, mitä maapallollamme tapahtuu? Jos ME emme tee ja saa aikaan muutosta, niin kuka sitten? Jos emme NYT tee ja saa aikaan muutosta, niin milloin sitten? Ajatuksia herättänyt ja konkreettisia tuloksia esiin tuonut esityksemme sai erinomaisen vastaanoton ja toivomme sen innostavan muitakin perheitä tekemään ja tukemaan maapalloamme sen kaikkein haavoittuvaisimmilta osin.

Kokonaisuudessaan vajaa 30-henkinen delegaatio Suomesta sai seminaarista mukaansa myös aimo annoksen inspiraatiota, ajatuksia ja työkaluja muilta eri maiden perheyhtiöiden edustajilta. Toisinaan perheyrittäminen voi tuntua yksinäiseltä, mutta tämänkaltaisen ”vertaistuki-ryhmän” kanssa ajankohtaisten aiheiden läpikäyminen ja pohtiminen antaa intoa ja valmiuksia jälleen uusien huippujen valloittamiseen kunkin oman liiketoiminnan alalla.