Perinteeksi muodostunut kahvila ”Mehuhetki” auvasi ovensa päiväksi jälleen lauantaina 19.5, jo kuudennen kerran peräkkäin. Merikadun puiston vieressä avautuneessa kahvilassa ei viime vuosista paljon muutoksia tarvittu. Tarjolla oli tänäkin vuonna uunituoretta pullaa, sekä makeita ja suolaisia leivonnaisia. Kaikki myynnistä saadut varat lahjoitettiin lyhentämättöminä tukemaan Pelastakaa Lapset Ry:n toimintaa. Tämän vuoden hittituote oli kahvi, jonka meille lahjoitti eräs perheenjäsen ja Paulig. Suurin ero viime vuosiin oli, että kokonaisvastuun kahvilasta ottivat nyt August Ludvig Hartwallin nuoret (ALH-Ungdom).

Ravintolapäivänä useampi kahvila näytti avanneen ovensa eri puolille Meripuistoa. Sää suosi meitä tänkin vuonna, vaikka tuuli välillä yltyikin. Asiakkaita oli harmillisesti edellisiä vuosia vähemmän, ja yllätykseksemme harvempi tiesi tai muisti, että oli ravintolapäivä. Emme kuitenkaan lannistuneet myyntityössämme ja aktiivisuutemme tuottikin hedelmää; saimme hienon summan kerättyä hyväntekeväisyyskohteellemme.

Ensi vuonna avaamme kahvilan jälleen toukokuussa, August Ludvig Hartwallin nuorten voimin. Paikkavalinta on vielä hieman auki, joten pidä pysy kuulolla ja tule mukaan myös ensi vuonna nauttimaan ihania leivonnaisia ja tekemään hyvää!